Etkinliklerimiz

Edebiyat Fakültesi'nde 20.10.2023 tarihinde akademisyenlere toplumsal duyarlılıkla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplumsal Duyarlılık Projeleri İlahiyat Çalıştayı

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 17 Ekim 2023 tarihinde, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Okiç Salonu’nda Toplumsal Duyarlılık Projeleri İlahiyat Çalıştayı gerçekleştirilmiştir.

Sosyal Sorumluluk Dersi Çalıştayı-III

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 28 Eylül 2023 tarihinde, Atatürk Üniversitesi Rektörlük Mavi Salon’da Sosyal Sorumluluk Dersi Çalıştayı-III gerçekleştirilmiştir.

Dış Paydaş Buluşmaları Çalıştayı-I

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 16 Şubat 2023 tarihinde Dış Paydaş Buluşmaları Çalıştayı-I gerçekleştirilmiştir.

Sosyal Sorumluluk Dersi
Çalıştayı-II

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 15 Şubat 2023 tarihinde Sosyal Sorumluluk Dersi
Çalıştayı-II
gerçekleştirilmiştir.

İç Paydaş Buluşmaları Çalıştayı- III
(Öğrenci Kulüpleri)

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 15 Şubat 2023 tarihinde İç Paydaş Buluşmaları Çalıştayı- III
(Öğrenci Kulüpleri)
gerçekleştirilmiştir.

İç Paydaş Buluşmaları Çalıştayı - II

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 14 Şubat 2023 tarihinde İç Paydaş Buluşmaları Çalıştayı – II gerçekleştirilmiştir.

İç Paydaş Buluşmaları Çalıştayı - I

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 14 Şubat 2023 tarihinde İç Paydaş Buluşmaları Çalıştayı – I gerçekleştirilmiştir.

Sosyal Sorumluluk Dersi Çalıştayı

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 27.10.2022 tarihinde “Sosyal Sorumluluk Dersi Çalıştayı” gerçekleştirilmiştir. Çalıştay raporu ve video kaydı aşağıda sunulmuştur.

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Çalıştayı-1

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 29.07.2021 tarihinde “Toplumsal Duyarlılık Projeleri Çalıştayı-1” gerçekleştirilmiştir.  Çalıştay video kaydı 2 oturum şeklinde aşağıda sunulmuştur.

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. İkramettin DAŞDEMİR, TRT Erzurum Radyosu’na toplumsal duyarlılık proje süreçleri ve merkez hakkında demeç vermiştir.

Atatürk Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Rıza SALAR‘ın katılımıyla 22.12.2022 tarihinde kalite çalışmalarının mahiyeti ve süreçleri hakkında planlama ve değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi dönem sonu değerlendirme toplantısı, 16.12.2022 tarihinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özer Bey’in katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. İkramettin DAŞDEMİR tarafından 24.11.2022 tarihinde Oltu Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerine Toplumsal Duyarlılık Projeleri süreçleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

03.04.2022 tarihinde Atatürk Üniversitesi akademisyenlerinin toplumsal duyarlılık projelerini APSİS‘e manuel olarak girmesini kolaylaştıracak  kılavuz hazırlanmıştır.

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. İkramettin DAŞDEMİR tarafından 07.10.2021 tarihinde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerine Toplumsal Duyarlılık Projeleri süreçleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplumsal Duyarlılk Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. İkramettin DAŞDEMİR 06.10.2021 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Bilimsel Araştırma, Proje, Toplumsal Katkı ve Akademik Yayın Süreçleri Paneline katılım sağlamıştır.

Turizm Fakültesi Dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatma BAŞAR, Öğretim Elemanları ve Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Katkı Komisyonu Üyeleri Arş. Gör. Dr. Zafer TÜRKMENDAĞ ve Arş Gör. Fatih IŞIK’ın katılımlarıyla 08.06.2021 tarihinde gerçekleşen ziyarette Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. İkramettin DAŞDEMİR ile toplumsal duyarlılık projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplumsal Duyarlılk Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. İkramettin DAŞDEMİR 14.02.2021 tarihinde öğrencilere proje süreçlerini anlatmak üzere “Toplumsal Duyarlılık ve Değerler Eğitimi ” temalı panele katılım sağlamıştır.