- Proje Yürütücüsü: Öğr.Üyesi Cihat ÖZDEMİR
- Araştırmacılar: Arş.Gör. İbrahim GÜNEY (Personel), HANİFİ BULUT (İdari Personel), MERVE DURMUŞ (Öğrenci), ESRA DALMAZ (Öğrenci), DAMLA ZEYDAN (Öğrenci), HİLAL ATMACA (Öğrenci), ELİF NUR KÜÇÜK (Öğrenci)
- Projenin/Etkinliğin amacı: Süt ve süt ürünleri tüketmenin gerekliliğini ve önemini sürekli gündemde tutmak, böylece gündelik yaşamın bir parçası haline gelmesine katkıda bulunmak. Öğretmenlerin kendi kurumlarındaki diğer öğretmenlerle bilgi paylaşımında bulunarak süt ve süt ürünleri tüketimi konusunda okul çapında bir farkındalık yaratmasını sağlamak.
Proje Uygulamalarının Tarih/ Yer/ Saat: 15 Ocak 2020/ Oltu Meslek Yüksek Okulu Mavi salon, Gıda Kalite Kontrol Analiz bölümü laboratuvarları/ 10:00.
- Proje Sonucu: Proje ile öğrencilere ve ebeveynlere süt üretiminin önemi anlatılmış. Sağlıklı beslenmenin ve süt tüketiminin insan sağlığındaki yeri vurgulanarak öğrencilere süt tüketim alışkanlığı kazandırılmaya çalışılmıştır.